HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Ново в сайта: Журнали водени от интригуващи хип хоп изпълнители
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Преди няколко дни ми дойде като идея да поканя някои български хип хоп изпълнители да водят свои журнали в сайта. Аз им осигурявам платформа за работа с динамичен грабващ окото дизайн, а пък те отделят по половин един час на седмица за да драскат по някой и друг ред в своя блог. Идеята е да се заитригува читателя. Много от изпълнителите имат какво да кажат извън парчетата си, извън римите си. Това е шанс за тях да излеят това което им се върти в главата без цензура и без ограничения. В крайна сметка от тази идея отново печеливш е читателя, който надявам се ще убие още някоя и друга минута четейки интригуващи писаници от страна на български изпълите.

В тези блогове авторите сами избират темата на която да пишат: неща от бита, политика, спорт, музика, личен живот и т.н. А разбира се помежду другото ще дават и някой и друг съвет за това как се сглобява една хип хоп песен. Това ще е от полза за начинаещите 'рапъри' или текстописци.

Абе в общи линии надявам се да се получи нещо интригуващо. Разбира се не всеки от изпълнителите в раздел биографии на сайта ще получи такъв блог за да няма пренасищане, а и не всеки може да отдели време, или има желание за такъв журнал.

И все пак ако някой харесва идеята и си мисли че има какво да каже и то ще се чете от аудиторията то нека се свърже с мен и ще го обсъдим Face11

Честта на откриването на този раздел се пада на MD Manassey. Неговия блог можете да видите ТУК!

Можете да се свържете с мен посредством:

email: hiphoprule@gmail.com
много добра идея
Допълнителни URL's