HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Хакерски набези
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Може някои от вас да са усетили проблеми със сайта в последните два дни, състоящи се в недобре позиционирани реклами от гуугъл и проблеми с разчитането на кирилицата от форума, а също и промяна на началната страница hiphoprule.com. Тези проблеми се дължаха на хакерска атака. Незнаен герой се опита нагло да открадне сайта със цялото му съдържание посредством разбиване на паролите на личните ми емайл кутии. След като е свъриш тази работа е получил достъп до кореспонденцията ми с хостинг провайдъра и е разбрал паролите за достъп до ФТП.
Благодарение на бързата и професионална намеса на ICN.BG (хостинг провайдъра на сайта) паролите бяха променени отново и данните бяха възстановени. Хакерските набези за тези два дни не са се отразили по никакъв начин на съдържанието на сайта. Нищо не се е загубило.
НЯМА опастност за вашите потребителски профили. Хакера не е получил достъп до личните ви данни и по-конкретно паролите ви.
Всички проблеми са отстранени и сайта отново работи нормално.
Личния ми емайл в google - foxxxmulder@gmail.com вече не е активен, вместо него ако имате въпроси задавайте ги на hiphoprule@gmail.com

Отново благодаря на ICN.BG за професионалното отношение, за пореден път доказаха че на тях може да се разчита!

едит: въпросния хакер се подвизава под емайл zero00could@hotmail.fr и следните марокански IP адреси:
41.249.56.252
41.250.136.23
е то пак добре че саита си е 6 точки Face11
в продължение на три дни въпросния хакер прави поразии, мисля че вече му затворих всички вратички от които би могъл да има достъп до сайта, надявам се повече проблеми да няма. но дори и отново да намери начин да се домогне, ви уверявам че данните са в безопастност, нищо не е изгубено и нищо няма да бъде изгубено. сайта в момента работи отново на 100%
Допълнителни URL's