02-21-2008, 10:49 PM
Ами здравейте най-напред!Приятно ми е ,че намирам място защитено от чалгата и което споделя интереси като моите(е не точно ама живи и здрави).Казвам се Георги,от град Пещера съм(Пещерска гроздова) на 17.Аз слушам рап,всякакъв вид стига да ми хареса ,но най вече наблягам на South Rap.Надявам се тук има хора ,които правят разлика между рап и хип-хоп независимо колко е тънка. От малък смея да твърдя ,че слушам нещо подобно на рап,ако SNAP ви звучи рап,но от тях се запалих, и навлезнах в играта:Kurupt,Yo Gotti,Scarface,Geto Boys,Eazy-E,Ice Cube(N.W.A),Daz Dillinger..Любимци:UGK ,Scarface, Yo Gotti ,Crime Mob, Killer Mike..няма нужда да изброявам,но за мен втори като UGK няма(R.I.P Pimp C!).UGK - Holdin' Na (bow) Друго за мен.Уча в Пазарджик в Математическа Гимназия...не наблягам на учението ама като се наложи.не съм от рапърите с широките дънги и глупости..обичам да ходя нормално без да показвам ,че слушам рап..макар ,че напоследък това правя.Общо взето се върнах към изпълнителите ,които са пеели от преди 10 години заради тази песен Ruff Ryders ,Snoop Dogg,Yung Wun,Scarface,Jadakiss - World war III(луда работа).Хайде от там по Scarface,от там Kurupt,пък с Kurupt върви Yo Gotti..а с него Daz...и така
Ненавиждам измислени рапъри и чалгари..ама живота е труден
И това е за мен.Който има да пита.
Cose O.G mean you original gangsta ,understand pure mothafuckin man..
Scarface - O.G. To Me (feat Daz,Kurupt and Jayo Felony)
Ненавиждам измислени рапъри и чалгари..ама живота е труден
И това е за мен.Който има да пита.Cose O.G mean you original gangsta ,understand pure mothafuckin man..
Scarface - O.G. To Me (feat Daz,Kurupt and Jayo Felony)