HipHopRule.com Forums

Цялата версия: T.E.D.D.Y.
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Здравейте и от мен! smile Казвам се Теди и съм на 16 години.Не познавам никой от форума и попаднах тук съвсем случайно (това малко ме притеснява де) Надявам се да има готини хора,които слушат хубава музика...надявам се и да ме приемете добре,разбира се Tongue3 Слушам рап,хип хоп и R&B...това ми е любимата музика.Занимавам се с пеене и танци и ми се ще в България да се обръща малко повече внимание на тази музика,защото или няма кой да я прави,или няма публика и подкрепа от мнозинството,или (с риск да обидя феновете на БГ хип хопа) не е качествена и на световно ниво.Много бих се радвала ако тук има хора,които също се занимават с музика...ще се изкефя ако се съберем да попеем (или някой да порапира) smile Това ми е myspace-a : http://myspace.com/teddy_bennington . В общи линии...That's me! Tongue3 smile
ми добре дошла smile имаш май спейс рикуест от мен, и дано изпиташ приятни емоции във форума
моа да кажа само добре си дошла smile
и ся ко? да идваме на ул. Шипка smile ?
От къде си? Колко си висока?
Добре дошла!
Тук всички са мухльовци, а аз си немам гадже Face11
хахахах е*авам се.
Пак добре дошла Face11 Весели моменти тука ти желая.
Хахаха...само не ме питайте колко съм висока,моля ви...това е болната тема... Lol Само 1.58 съм,но все пак има по-ниски и от мен... Lol Иначе съм от София! smile
AhAhahA Спокойно до миналата година и аз бях толкова сега съм 1.70 Да де
тва е малко за момче ама кво се прай.
здр добре дошла smile) тук всички сме лееко луди ама тва да не те притеснява Tongue3
софия? приятел нещо да седи край теб или мога да ти задръстя кутията за лични :Д ?
rapid е плейбоя на форума, всяко ново попълнение от женски род бива атакувано масирано от него Lol
Благодаря ви за хубавото посрещане!Ето ако искате да видите едно клипче от бастилията,където уча: http://vbox7.com/play:da1d0221
Това е от коледния концерт.Качеството е ужасно,нямам представа кой го е снимал и качил...а колкото до изпълнението...на репетициите беше 100 пъти по-добре! Lol Парчето не е кой знае какво,но е забавно и учителите го приеха! smile
ти и пейш прилично ве.. тц тц..
не ми отговори на въпросите от по-горе :П
да бе верно момичето на клипчето освен че е симпатично и пееше приятно Face11

рапид давай смело баце, може да сте следващата двойка на форума Face11
тва всеки се зарибява с някоя от форума хах нема остана по назаде
хмм коя л ида е късметлииииииииииииииката Tongue3
ахах.. споко ве. питам е тка от любопитство. интернетските забивки си остават в интернет сеш се..
а коя е първата форумна двойка?
нз браТле и мен тва ми е мн инт
аиде които са първата двоика да си признаят да не се крият хАх нема ви изядем хах Lol2
Допълнителни URL's