Ами да,хаха,значи принципно е казано,че човек трябва да използва всяко природно нещо (билки,плодове и т.н.),които Jah му е дал (от там идва и ритуалното пушене на трева).Думата,която използват растите за правилния начин на живот е "Ital".Честно казано в България това е леко невъзможно..В смисъл според мен тук не можем да се правим на-а-а африканците,умиращи от глад,а и не трябва да е така!Принципно треа да се оценява,това,което имаме.A иначе според това,което е казано не трябва да се яде месо,просто трябва да си вегетарианец,защото ако ядеш месо се храниш с друг живот (именно това правят вавилонците).Принципно единствено можеш да ядеш риба,която дължина е по-къса ооооот дванатесен инча.Не трябва да се пуши и пие,защото това унищожава храма на човека.Доста строго е забранена...солта!...И въобще изкуствените химични нещица,които са навсякъде из магазините.Газирано също не трябва да се пие.Ммм...Моят съвет е да не се филмираш моментално да спазваш всички тези неща,всичко става постепенно..Аз примерно не пия нито алкохол,нито газирано вече..Никога не съм пушила..Мн мразя цигари от съвсем мъничка.Ям малко месо,още не съм привикнала съвсем без,но колкото и странно (или може би не чак толкова) вече просто ми става противно..Ако е нещо доста преработено няма да ми направи впечатление,но ако примерно си взема пица с шунка и вътре има парченца от шунка и просто като усетя плътта в устата си и....става ми кофти и в повечето случеи плюя...Просто избягвам вече да ям месо,хахах..А иначе колкото до солта..Доста имам да работя по това,хех...Таааа мисълта ми е да изчакваш нещата едно по едно,ако наистина си решила да се зарибиш

То не може да стракнеш с пръсти и да стане така и така

Просто изчаквай сама да си ги почувстваш нещата иии така,хахах :] Надявам се да съм помогнала

))))))
да права си ...и първото правило , което почва всяка раста да спазва е да пуши трева ..смисъл преди всичко идва това, поне сега ... след тва малко или много спираш да пиеш ...щото ддз според мен е мно по готино се напушиш отколкото се напиеш супер брутално и така нататак ... както и да е тва са си мой възгледи , не ми обръщайте внимание , аз мразя ! алкохол !