HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Lil Wayne
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Абе тъй като преглеждам темите ... мисля,че няма да има кой знай к'ви фенове,ама на мен си ми е любимец и няма как да не пусна тема smile Ще се зарадвам,ако има и други фенове тук 11ztongue
човечеца си е лудичак радвам му се много smile напрао в еуфория изпадам Lol
cash money still a company and weezy the boss! =]

novoto par4e s birdman su6to e ubiec.. weezy ima mnogo qki rimi, ponqkoga trqbva da spra na pauza za da pomislq nad tfa koeto e kazal =]
cash money, навремето слушах някои техни неща, Lil Wayne - имам некъф албум ли е компилация ли е микстейп ли е SQ6 се казва, та е пълен само с негови фрийта, та не е зле...
Ееее...това е човека просто...има фенове повярвай ми smile Как да останеш равнодушен към песни като Stuntin Like My Daddy,Gossip,Fireman.......да продължавам ли!? smile
Chris Brown - Gimme Whatcha Got (Feat. Lil Wayne)
Ето Тва е страшна песен. Относто Темата Lil Wayne е супер мн яки песни има кефи ме просто а и е малък катo мен Lil JoHnY smile
Факт е, че в момента е рапъра с най-много песни.Нон-стоп рапира..постоянно и постоянно нови песни.В момента той е най-продавания. Нямам нищо против него, допата ми като стил на пеене макар ,че има и лигави песни smile Общо взето доволно..
Лил Уейн като цяло си ми харесва кефя му се много в интерес на истината.... Парчето Лолипоп е адско Face11 но най-добрия си е Дъ Гейм Tongue3
Lil Wayne забива мноооо здрао особено песента му с Birdman
What we do
Getting money smilesmilesmile
Lil Wayne e nai ludiq ei p1len izrod kvo pove4e da kaja,vseki znae za kvo stava duma
Чакаме го скоро да умре освен всичко останало...то от толкоз кодейн...
http://www.youtube.com/watch?v=XXWIncZHPXQ
най гротескното "рап" видео което съм гледал! лил уейн никога не е приличал повече на примат отколкото в това видео. Jay Z е прекалено голям за него не знам с какъв акъл е тръгнал да го дисва просто!?
но самото видео напрао щях да повърна, да не говорим че говори/пее/рапира не се разбира ко точно се опитва да прай но го прави като хремав, синузита го гони може би
хейт хейт Smqh
няма лошо и аз не го слушам вече Smqh
Лил Пейн (в гъзъ) е най шибаната маймуна, асоциирана някога с рап жанра. Бтш въпреки, че Джига е къде къде, тва видео ме кефи и почти секи ден го глеам. Попикаам се от смях, честно!
mi palna boza ligloto na rapa
Страници: 1 2
Допълнителни URL's