HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Текстове
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
и аз имам идея и аз имам идея Tongue3 Multi може да слагаме текстове на песни БГ или ЕГ ( + преводи) понеже на мен ми е мн интересно да си превеждам песните нз срува ми се интересно а и май го няма другаде Spin2

и който иска може да дава заявки за текстове които му трябват с радост ще помогна smile
права си, наистина е добра идеята, за първи път тази идея ми хрумна преди 4 години горе долу когато направих сайта на GangStarr и преведох над 100 техни парчета smile ако беше разгледала добре менюто на сайта щеше да видиш ТОВА цял раздел за преведени парчета Face11 а ти щом имаш желание, аз веднага ти давам заявка - превеждай всяка хип хоп песен, която ти хареса и на която няма превод в сайта (или в друг български сайт) Tongue3

скоро ще има цял целеничък раздел за бг рап в сайта, ще има новини, интервюта, биографии, мп3ци и сега след като чаровната IcyG ме подсети (бях го забравил) ще има и текстове на бг рап парчета smile айде со здраве и дано идеите ни просперират още дълго...
Допълнителни URL's