HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Раздел за български рап в сайта
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
rapid направи много уместна забележка че в сайта не е засегнат бг рапа. Причината е че когато създавах сайта исках да направя нещо оригинално, нещо което го няма в българското интернет пространство - а именно хип хоп медия с много информация (преведена) за групи изпълнители и т.н. а също и редовно обновявани новини. Тъй като по онова време имаше доста сайтове за български рап, реших моя да е за всякакъв рап освен българския. По едно време дори сайта беше в тясни партньорски отношения с hardstylez.org според които те пишат за бг рапа а аз за международния. В последствие този сайт hardstylez бе спрян. Сега гледам има интерес във форума към българския рап и е време да помисля над въпроса.

Идеята е следната нов раздел за български хип хоп в който ще има биографии (със снимка), интервюта, новини и всичко свързано с българската хип хоп култура. Ще има и раздел с мп3ки (само легални). Сегашния хостинг план ми позволява да заделя няколко гигабайта за този нов раздел, което означава че мп3ките може да се хостват в самия сайт и да се теглят от цял свят (в момента разработвам и английска версия на сайта).

За да се развият нещата по-бързо ще аперилам за вашата помощ. Всеки може да помогне, да намери (напише) биографии на дадени изпълнители, да се свърже с дадения изпълнител/група за съдействие (и това е постижимо, повечето от тях пишат по разни форуми или имат MySpace профили). Та помагайте да съберем информация и да пуснем и този раздел. Той ще е от полза не само за феновете но и за изпълнителите, особено не толкова популярните и тези които тепърва изгряват на сцената smile
спокойно,и за туй ше помогнем!
аз искам съм репорер! кат ви тряат интервюта пишете лична с кой искате. сичките ги знам хахах
ем немаш ядове, с който можеш ще уреждаш нещата smile назначен си на поста хах
ха така току що пуснах официално раздела, ще има обаче още промени, можете в сайта да рагледате нещата които има в момента как са структорирани и така..

рапид пиши ми в скайп тея дни че тфойто био си остана само работно, нито снимка ти имам нито парчета...
и аз ще помогна с квото мога
Допълнителни URL's