HipHopRule.com Forums

Цялата версия: пикове (снимки на потребителите)
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
айде и от мен няколко снимки:

[attachment=4]

[attachment=5]

[attachment=6]

PLiOkZzZ Написа:
мммм ето го и Плиок Spin2

имаш много големи.. ъъъ ... очи Ogen

IcyG Написа:
аз няма да качвам мои че излизат мн големи Face11

качвай спокойно ние знаем как да работим с големи... снимки

а относно снимката с мената дам наистина е брутална Spin2

MD Manassey Написа:
Всички сте мноо готЕни, а мен ме подгониха комплесите и неа слагам фотоси Sadface Грозноват съм. Пък знам ли, мое ме познай некой да ме пребие после по улиците. Що народ ми се кани...

давай смело, и аз съм си грозен ма поне ми отива Lol а що се отнася до заканите, ти пък да знаеш на мен колко са ми се заканвали Lol то не бяха заплахи с мутри, то не бяха вкарвания в черни списъци, забрани за посещения на концерти ахаха, майната им на всички ,всеки с малко повече мозък от на кокошка може да ми намери точния адрес и доста снимки в чичко гуугъл, пък после ако ме срещнат некъде да ги видим кфо ше напраят Bluboomteamenforcer

п.п. IcyG страшна сладурана си Love

Ghettoliciou$ Написа:
ей тая долната от едно партЕ ... едната ми ръка нз точно кво прай,ама ме кефи

е кфо може да прай, опитва се да влезе в ритъма и тя Face11
иначе поздрави на туийти.

и ще подкрепя N1GGaZ в мението му smile верно много хубави момичета се събраха в тоз форум, чак очудващо, всички момичета все едни сладури... абе мани мани... красотата ще спаси... ХИП ХОПА Spin2

ко се смейте е smile супер си е fafli4ke малко сняг да фкараш у форума

w33d` Написа:
на тази снимка да не би да си на тли или четили ?

не, на 8-9 съм... питиета Lol

MD beDDah Написа:
е аз няма да ка4вам не съм до6ъл във форума да ви пла6а Smqh

що бе, качвай смело, нема да ни уплашиш

ам дай някоя по отчетлива снимчица де smile

sweet`ka Написа:
haha az sam nova v toq forum i ninam kak da ka4a daje i snimka (blush) Smqh ako kajete kak 6te ka4a Tongue3

в първото мнение на темата съм описал как става номера Face11

Цитат:
Всеки регистриран потребител може да качи сам снимка в тази тема (и изобщо в целия раздел Представяне). Снимките ще се хостват в сайта. Квотата която имате е 2 mb, за регистирани потребители и неограничена за модератори... Можете да качите снимки по следния начин: под полето за нов отговор има поле "Прикачени файлове" там в Ново прикачване: има бутон "Browse" цъкате на него и намирате снимката от вашия компютър. След това цъкате на бутончето "Добави прикачен файл" изчаквате да се качи снимката на сървъра и цъкате на "Вмъкни в мнението". Това е цялата процедура. Избягвайте големи снимки, защото бързо ще си изхабите 2-та мегабайта квота

а такаааа и кфо против имаш срещу повечето Rolleyes1

vess Написа:
Не мога да си позволя да пропусна да си лепна и аз снимчица на уродливата си особа Spin2 Smqh

здрастииии, как ч караш Cool-smiley-006 (несполучлива имитация на Джоуи)
ехаа повечето мъже биха се били за такава "уродлива" усоба smile
мани другото ама потника рулира, имах (и все още имам) същото само че суичър без цип същия цвят и същия размер на логото.
ми лъъъфс дъ у тенг

Смърф Написа:
хъхъ .. абе има и сладки фейсове ... моя .. ,ако се задържа ше постна =) пиийс

ее постни го де, ся ни възбуди любопитството, айде бъди послушно смърфче и си покажи снимката/снимките Tongue3

Смърф Написа:
ммм рядко ми се случва да възбуждам любопитства
нека се възползвам тогава и ооше малко да ви погъделичкам Laughing-smiley-013

айде ся достатъчно ни гъделичка, възбудихме се достатъчно (любопитството де) покажи се най накрая Smqh

Страници: 1 2 3 4 5 6 7
Допълнителни URL's