HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Redman
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Redman ни размаза с концерта си в София, наистина невероятно MC, страхотно сценично поведение. Биографията му можете да прочетете в сайта. В тази тема изкажете мнението си за него
не съм му фен
яко кончертче направи беше яко

Тука на бг се пише
Sadface мно ми е кофти че неможах да ида Sadface е следващия път като дойдат мет и ред
Redman го слушам най-вече в комбинация с Method man smile и двамата са адски добри.
Redman Много ЛУД! Tongue3
зарибява
Ххаахахах няма толкова изтрещял човек,просто мноо зарибява,мноо луд,хаха а на концерта просто...един вид показваше някфа любов към публиката и всички му отвръщаха това...Абе супер беше концерта... smile Мдам,уважавам си го Редменеца ;]
много печен е! след концерта го чакахме да излезе през задния вход и той беше супер точен, нямаше човек на който да отказа автограф или снимка, само охраната бяха сдухани, се правеха на чукове, опитаха се да ме задърпат като тръгнах да се снимам с червения, ма той им смигна Tongue3 докато разписваше автографите направо му направихме кръстосан разпит за Def Squad, нови албуми и т.н. бе направо цяло интервю. добре че приятелчето с което бях беше нахален като конска муха та бая си побъбрихме с червенмен smile
redman fell off...
мн забавен свеж тип .. Тайм фор съм акшън! Таратарата
Обожавам го!!!! Има адското излъчване, супер мазно изражение, не знам размазва ме напрао само кат го вида Spin2
Допълнителни URL's