HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Графити положението в България?
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Какво мислите за нашата графити култура?На какво ниво е тя?
Абе принципно си ги има талантите..Добри попадения си има и в Родината ни,нооо...доста има да се развиват графитите...Мисля че тука някой беше сравнил някакви драскачи от Ню Йорк ли бяха не помня къде..Хората минават покрай тях и с некъФ интерес,възхищение едва ли не у а,а тука наще таланти треа да се крият нощем,за да не ги хванат??!?! Така ли трябва да е?!???....
има закони. има и начини за легален графит. наш'те графити предпочитат да са гонени Face11 проблема не е българия тоз път..
е то е по интересно да те гонят smile хАх
Бе не знам,обаче на мене мноо повече ми харесва като си ходя по улицата да не виждам една бяха стена или сива или кфато и да е там порутена,а един свеж и пъстър графит,който има някакво послание в себе си.. smile)
е да яко ще е
Е да.. ма в трепет и оглеждане налево и надясно за гадна доносническа лелка или буркани, нали се сещаш че съсредоточаването и изпипването на бомбата е под секва критика.. и се получава гувно. некой го писа - талантите ги имаме. ама не могат се изяват от тва че са анти на законите.

намираш яка стена, проучваш кой отговаря за нея. показваш примерна скица, обясняаш колко по-яко ше е да е шарена а не безлично жълта да речем. как може и елемент на реклама да се вкара (ако е до магазин или нещо такова). и така хем собственика ш е спокоен и не вбесен рано сутрин заради вандалщина и щ се хвали на познати кво яко са му оцветили сивото ежедневие, хем райтера ше е райтер Face11

мое мнение

rapid Написа:
Е да.. ма в трепет и оглеждане налево и надясно за гадна доносническа лелка или буркани, нали се сещаш че съсредоточаването и изпипването на бомбата е под секва критика.. и се получава гувно. некой го писа - талантите ги имаме. ама не могат се изяват от тва че са анти на законите.

намираш яка стена, проучваш кой отговаря за нея. показваш примерна скица, обясняаш колко по-яко ше е да е шарена а не безлично жълта да речем. как може и елемент на реклама да се вкара (ако е до магазин или нещо такова). и така хем собственика ш е спокоен и не вбесен рано сутрин заради вандалщина и щ се хвали на познати кво яко са му оцветили сивото ежедневие, хем райтера ше е райтер Face11

мое мнение

прав си радо!

BiggrinkingаЗ съм Writer и искам ви кажа трапката е много голяма но има и големи рискове примерно при bombvaneto на некой влак .. Защото има охрана и найстина е много яко като прайш нещо което ти е забранено нещо като ЗАБРАНЕН ПЛОД ..Но идва момент ста напечено имах случай Bombvam v ПЛД на един влак и идва охраната бехме 3 момчета 2 от плд и аз от кърджали охраната почва да стреля по нас но не се знае парвия пат може да е хаустен втория също но ако треия е истински ... ? но все пак е много яко

Biggrinking
By: SuCkerMc. TAG --->VeNs... The Son Of Jah Crew ..

SuCkerMC Написа:
BiggrinkingаЗ съм Writer и искам ви кажа трапката е много голяма но има и големи рискове примерно при bombvaneto на некой влак .. Защото има охрана и найстина е много яко като прайш нещо което ти е забранено нещо като ЗАБРАНЕН ПЛОД ..Но идва момент ста напечено имах случай Bombvam v ПЛД на един влак и идва охраната бехме 3 момчета 2 от плд и аз от кърджали охраната почва да стреля по нас но не се знае парвия пат може да е хаустен втория също но ако треия е истински ... ? но все пак е много яко

Biggrinking
By: SuCkerMc. TAG --->VeNs... The Son Of Jah Crew ..

на сточна ли е чоек .... ? джа крю .... хахахха ....куул ! както и да е плд рулз smile ... тва да бомбиш е сиурно нещо от сорта да пушиш на някво супер открито място ....не, не ако си предпазлив тва не е толкос страшно (зависи де) .... ае никва идея си няям .... важното е че галерията на коматевско е мно яка ! smile

Квото и да е обаче не можем да сравним графитите в България и В САЩ напирмер там е развито а тука гледат нас като престапници кат направим графит....
Допълнителни URL's