HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Интересна теория за смъртта на Тупак
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
нека тук да коментираме теории за изчезването на тупак една голяма легенда искам изцяло да насоча вашето внимание на това клипче
ГЛЕДАИ
Николо Макиавели е италиански философ, който измисля теорията "да фалшифицираш смъртта си за да направиш враговете ти да изглеждат глупаво". Когато Тупак е в затвора, той чете и изучава всички книги на Макиавели, също така и книгата "Art Of War

Тупак сменя името си на Макиавели но сменя произношението "Макавели". Ако прередите буквите на Makaveli и премахнете "к", ще се получи "Am Alive". Също така може да се получи "Make Alive" ако се добави едно "е".

В албума "The 7 day theory" се казва "Exit 2Pac, Enter:Makaveli" вместо "RIP". Това може да показва, че "2pac e мъртъв", но се завръща като Makaveli

По всеобщо мнение Тупак умира на 13.09.1996, на следващия ден е кремиран. Първо Тупак никога не е твърдял, че иска да бъде кремиран. Той винаги е говорел, че иска да бъде погребан ("Bury Me A G"). Второ, кой професионалист ще кремира тяло деня след случай на убийство? Това никога не е правено, защо всичко става толкова внезапно. Особено когато тялото е единственото доказателство за разрешаване на случая. Трето, Тупак по общо мнение е мюсюлманин. Мюсюлманите не кремират телата, те правят погребения.

В нощта на покушението 7.09.1996,Тупак носи медалион за първи път, той изображение на "Черният Ангел на Смъртта".Иронично или умишлено? Медалиона, който Тупак носи тази нощ стои ниско и е достатъчно голям за да покрие сърцето му. Възможно ли е това да е било един вид защитна броня, след като бронежилетката не върши работа за "плана"?

Продуцента на албума "Makaveli", който е обявен на гърба на CD-то, е Simon (неизвестен преди това продуцент в рап средите). В Библията Simon e един от апостолите на Исус, и един от първите свидетели на възкръсването му. Simon помага на Исус да носи кръста. Кой помага на Тупак с неговото бреме?... Suge Knight.

В интервю преди стрелбата Тупак, говори как иска да спре да пее и да бъде гангстер и да не бъде център на вниманието. Това не означава, че е инсценирал смъртта си - много хора имат тази идея когато някой известен умре, като Елвис и принцеса Даяна.

Албума "All Eyez On Me" е издаден през Февруари 1996 под името 2pac. Неговият албум "Makaveli: The 7 Day Theory" е издаден през Ноември 1996 под името Makaveli. Това са девет месеца, като бременността (Февруари - Ноември). 2Pac e прероден като Makaveli.

Какво е "Joshua Dream"? Joshua в Библията, сънува, че Исус възкръсва. Защо Тупак има "Exit Tupac - Enter Makaveli"? Защото е нов човек. Тупак е убит, но Макавели се появява.

В повечето си песни пее, че иска да бъде погребан като умре, тогава защо е кремиран един ден след като е умрял. И откога кремират някой на следващия ден след като е умрял без аутопсия?

В албума на Richie Rich "Seasoned Veteran" (който е издаден на същия ден с "The 7 Day theory) в песента "Niggas Done Change" Тупак пее следното: "Бях прострелян и убит, не мога да ти кажа как се случи това, но най-добре знай, че негрото ще си получи заслуженото". Тази фраза показва, че Тупак е знаел, че ще е мъртъв когато е излязъл албума на Richi Rich. Както споменах преди, Тупак пее много за смъртта си, така че това може би не означава нищо.

В клипа към "Hail Mary" , издаден под псевдонима Макавели, има надгробен камък на който пише Макавели. Но камъка е разбит и има дупка точно пред него, от което се подразбира че Макавели е възкръснал. Това може да е поредното нещо сложено в някое от клиповете за да си мислят хората, че има заговор.

В албума на E-40 "Hall of Game" в песента "Million Dollar Spot", която е дует с Тупак, Тупак казва "Феновете не могат да разберат мой гето жаргон, така че аз изчезвам да чертая планове за живота за по-хубавите неща". Още веднъж Тупак споменава своя "план". Има много текстове като този, където Тупак пее за теми, които карат хората да се чудят дали той не е инсценирал смъртта си - той винаги говори за възкресение и смърт.

В песента на Scarface "Smile", която е дует с Тупак, записана през септември '96, преди да бъде "убит". Но клипа е издаден през май'97 и показва Тупак, който пее разпънат на кръст. В края на клипа Тупак пада от кръстта и се изправя, което още едно изобразяване на възкресението на Исус Христос (Макавели). Към края на клипа, може да се забележи че Тупак всъщност е някой който прилича на него. Ако Тупак е мъртъв, тогава защо ни карат да бъдем подозрителни? За да си увеличат продажбите разбира се.!

В песента "Thug Luv", от албума на Bone Thugz-N-Harmony - "Art Of War" след като Тупак казва "каква става негро", можете да чуете Bizzy Bone да казва "Той е жив, той е жив, той е жив". Те просто може да разказват за историята в песента, или просто да се опитат да внесат още мистерия.

Има нов изпълнител наречен "Black Haze". Рапърът звучи почти като Тупак. Той може просто да се опитва да имитира стила на Тупак, много хора имат подобни гласове.

В клипа "To Live & Die In L.A." 2Pac носи новите маратонки "Michael Jordan". Tова е добре, но Тупак умира преди да бъдат пуснати на пазара. Няма начин някой да се сдобие с тях преди да бъдат пуснати в продажба, много хора ги искат, но не могат да ги получат. Това може да ни накара да се позамислим.

В албумa "Greatest Hits" от 1998 година има песен наречена "God Bless The Dead. В нея се казва "Почивай в мир мой негро Biggie Smalls." Notorious B.I.G. е убит на 9 март 1997 - ШЕСТ МЕСЕЦА СЛЕД КАТО УМИРА ТУПАК!

"Мъдри думи са цитирани."

.

много инт smile ?
теории много,зася е умрял аз ще го чакам евентуално кам 2014

Пиши на БГ

plugs Написа:
теории много,зася е умрял аз ще го чакам евентуално кам 2014

Пиши на БГ

и аз съм на твоито мнение ся ще го чакаме

човека е мъртъв, нека го оставим да почива в мир и да помним творчеството му!
Май И За Мен е Мъртав..........ако сте забелязали има чести повторения на песните след 96 от преди това '''просто яки технологии за миксиране на музика''
дооре е секи вика мъртав е мъртав е добреи мъртав да е но винаги има 1 ако ? ако е инсценирал сичко ? е Еве и борбен дух но нали знаеш че някои човек ако бъде убит или изчезнал продажбите скачат до небесата просто има мн теории за неговото изчезване нз кои ги е чел кои не но всеки има прао на глас smile

П.С. Които не е чел теориите нека ги прочете внимателно и да излуша споменатите песни в теориите и нека се позамисли малко и да виим кво ще в ие мнението ???
сумати теории съм чел и са ми разправяли, становищете ми остава до край че човека е мъртъв
мн ми е неангажираща темата
мъртъв е Face11
Жив е !
ми като глеам си личи че е деад но се пак не забравяи фотошопа smile

NeMiDrEm Написа:
да бе, бяха казали че е фейк тая снимка, щото му липсвала няква татуировка на врата

можи фен съм на 2рас но не чак и татосите да му знам smile

xizma Написа:
Мисля че е мъртъв ... Всичко това е просто едно съвпадение случва се Face11

аи е стиа ся замисли се малко толкова много съпадения има ли ?

fanati4enneprili4en Написа:
лесно мога да опровергая теорията,че се е покрил като предположа,че просто може да са изценирали кремирането,но да са го погребали без да се вдига шум и да наострят уши враговете му,но каквото и да мисля не мога да съм сигурен

начи за кремирането незнам как беше точно но имаше нещо че тупак бил казал че не искат да го кремират някжи такива бяха не сам много сигурен а за погребението било е обявено но после е било отложено по неизвестни причини

начи ако не сте сигурни в нещо не го казвайте!
жив е той жив е там на Балкана... да почива в мир Тупак, ако искате инфо за теориите за смъртта му както и за живота и всичко останло влезте тук: http://tupacmania.net

SMR Написа:
Мъртъв физически, жив в сърцата....

всеки с мнението си но спецялно аз нз кфо да мисля smile

Страници: 1 2 3
Допълнителни URL's