HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Да измислим !!!
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
даите да измислим некав начин да разпространим саита в на познати саитове да сложим банери и т.н аз от 2 3 дена редовно се навъртам тука и глеам нема мн мн движение...се постарая и аз да сложа в няколко саита банери надявам се и вие да ме последвате
ми начини за популяризиране има мн. един от тях е да слагате банери в подписите си във форумите в които пишете, другия е слагане на банери в сайтове (myspace страници), в профила си в skype, icq и т.н. който има желание все ще намери начин да популяризира сайта. можете да гласувате и в класацията на БГтоп (във форума има в горното меню под банера линк с надпис Класация който води до адреса http://bgtop.net/in.php/1148570689 , в галерията и основния сайт също има линкове), можете да гласувате по веднъж на всеки 24 часа в тази класация, оттам идват по над 300 посещения на месец. но най-сигурния начин е като зарибите ваши приятели да влизат редовно в сайта и да пишат във форума Tongue3 бе начини много желание да имате Face11

в момента нямам възможност да превеждам редовно новини както преди (преди слагах по 3 новини на ден, а сега най-много по 1-2 на седмица Sadface ), но ако живне сайта може и други ентусиасти да помагат и да превеждат новини, сайта отново може да се издигне...
Желание Има :Р някои от тия раоти съм ги напраил
Мдам,желанийце има,само да не се случи както с 958345% от форумите,хаха пишем,пишем,малко сме,зарибяваме некфи хора стаа супер зарибен сайтът ииии...нещо става и вече го няма LolLol Колкото до разптространението...Мдам,с френдовете според мен си е най-сигурно иии т.н. smile Аз офертирам,никой не карам на сила,надявам се да има некфи резултати в бъдеще smile))

^Anti_fashion_girl^ Написа:
Мдам,желанийце има,само да не се случи както с 958345% от форумите,хаха пишем,пишем,малко сме,зарибяваме некфи хора стаа супер зарибен сайтът ииии...нещо става и вече го няма LolLol Колкото до разптространението...Мдам,с френдовете според мен си е най-сигурно иии т.н. smile Аз офертирам,никой не карам на сила,надявам се да има некфи резултати в бъдеще smile))

не се притеснявай, така е ставало с много сайтове, но аз няма да позволя нито един мой сайт да изчезне! за целта просто редовно си плащам хостинга. от три години насам съществува enterthewu.com заедно с неговия форум, който от доста време е замрял, но въпреки всичко държа сайта жив, най-малкото това е един от най-мащабните архиви за Wu Tang и Wu Fam в българското уеб пространство.

HipHopRule е тук вече повече от 2 години и половина, той е жив, ще продължава да съществува докато и аз съм жив и достатъчно здрав че да отида до банката и да пратя парите за неговия хостинг! Дали форума ще просперира зависи най-вече от вас. Но бъдете сигурни сайта НЯМА да изчезне по никакъв начин!!!

Хе...Това може само да радва всички ни ииии...няма да е лошо и ние тука форумниците да напраим сичко възможно да се развиват нещата ок....ех...дам... smile
Нии сега колко хора сме тука в този сайт?

UNDERTAKER Написа:
Нии сега колко хора сме тука в този сайт?

то си пишеsmileнай долу

Пълнете, ма и наблюдавайте.. Кат станат ного народ и кат почнат познатите на сички ни форумщини и от 1 тема с 10 поста при чистосъвестна модер намеса да се оставя 1 пост.. работата нема да е на добре. поече модери и стриктен ред! Казарма в нета!

rapid Написа:
Пълнете, ма и наблюдавайте.. Кат станат ного народ и кат почнат познатите на сички ни форумщини и от 1 тема с 10 поста при чистосъвестна модер намеса да се оставя 1 пост.. работата нема да е на добре. поече модери и стриктен ред! Казарма в нета!

съгласен съм с теб

Допълнителни URL's