HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Какво мислите за регето...
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Тука е мястото да споделите какво е мнението ви за тоя стил музика....
Според мене има добри бг реге изпалнители...Като пример са Руут Солджа...Имам и един френд който прави реге...nrg_d може да сте го чували или не...Voldar02
Кажете си просто вашето мнение и любими изпълнители!
само хубави неща има зарибени песнички
не ме кефи много много ама има песнички които докосват smile
Ами аз регенцето редовно си го слушам , супер много ми допада като стил и звучение ..много ме кефи ! Бг реге ...хмм да има добри неща !
Как бе,на 6 си е!БГз ги забраихте.. И как няма да сме чували за nrg_d? Smqh Има некфи песновки с Lubs one аз от там го знам...Да бе,обичам си я тая музика!!! =]
Lubs зарибява на регенце да.. ма тва бега рапа според мен и не мога да съм му фен. не ме дразни де.

Рагата па в последно време (гледам че за нея никой не говори) взе да става доста на мода.. все повече и повече вместо регетона (който в бг би звучал като чалга) взе да се прави рага за денс-рап smile яко де. кефа се и на двете течения най-малкото шот са музика а тя тупти в мене, не нещо друго.. на сърца не се кефа хахах
мИ за Бг Реге Има още много се учат но да остайм Бг има доста по шокирашти певци като Patrice-Jah Jah Deh Deh....Регето е много хубава музика отпускаща и приятна за слушане Biggrinking

SuCkerMC Написа:
....Регето е много хубава музика отпускаща и приятна за слушане Biggrinking

напълно съгласна !
слушаи Root SoulJah- Sweet intoxication ....мно дура Бг група ...

Biggrinking Fat Joe f Buju Banton - King Of N.Y. Biggrinking
http://www.youtube.com/watch?v=D0nUGwqAZ...re=related
супер мно радва тая песен , но я няма в нета ..поне нещо аз немога да я намеря
суууупер мн се кефя на реге музичката Tongue3 сякаш думите влизат направо в душичката, мн обичам да релаксирам с регенце Voldar02
преди всяка сутрин като си включвах компа си пусках ей тази песничка и наистина ми почваше мн яко деня smile Sizzla - Beautiful day
p.s. има 2 версии на песента; и 2те са мн добри Face11

fafl14ka Написа:
суууупер мн се кефя на реге музичката Tongue3 сякаш думите влизат направо в душичката, мн обичам да релаксирам с регенце Voldar02
преди всяка сутрин като си включвах компа си пусках ей тази песничка и наистина ми почваше мн яко деня smile Sizzla - Beautiful day
p.s. има 2 версии на песента; и 2те са мн добри Face11

много дура песен ..радва мноо...
Sizzla-wise up people ....също много дура песен ..
sensei Ft. ragga one-radvai se ...и малко бг ...мно мно дури ... smile

Lubs one NRG D ZionLionz (парти без тех накъдеее ся как некъдее) RaggaOne абе общо взето секи който опита с желание му се получава

Btlin Написа:
Lubs one NRG D ZionLionz (парти без тех накъдеее ся как некъдее) RaggaOne абе общо взето секи който опита с желание му се получава

бях на един концерт дето лубс уан участваше , не ми направи някво голямо впечатление ....

dub и roots е манията
препоръчвам ви Dub Xtra радиото мога да го слушам по 15 часа ако съм на вълната
Страници: 1 2
Допълнителни URL's