Не бате, травестит съм и се кефя да нося токчета
Тва "Женка" звучи гадно
остави го уийд той няма никакъв подход към жените 
а ти ангелче що не пуснеш една тема в раздел Представяне та да разберем малко повечко за теб 

Тва "Женка" звучи гадно
а ти ангелче що не пуснеш една тема в раздел Представяне та да разберем малко повечко за теб 
Ъъ, защото съм срамежлива..
.. примерно

нема от кво да те е срам няма да те изядем :Р
Знае ли човек:Р
А и не всички са пускали теми
Бъди смела и им покажи на другите как се прави, да ги засрамиш с една мащабна тема с пълна автобиография 

Тва "Женка" звучи гадно
Ъъ, защото съм срамежлива..
.. примерно

нема от кво да те е срам няма да те изядем :Р
Знае ли човек:Р
А и не всички са пускали теми
Бъди смела и им покажи на другите как се прави, да ги засрамиш с една мащабна тема с пълна автобиография 
Пълната автобиография включва и снимчици ( и малко по-скандални )
Адде чакаме я ахахахха
Keine Ahnung ко става с тебе май от енно друо място се знаеме
Абе админа направи поне 15 емотикона да моим да слагаме че така е шитец брато
абе батенце има поне 50-тина емотикона които съм сложил, ама нема кой да види линкчето ОЩЕ намиращо се под 15-те основни иконки

абе батенце има поне 50-тина емотикона които съм сложил, ама нема кой да види линкчето ОЩЕ намиращо се под 15-те основни иконки

ахххх беееееееее не ме разбра сеа ахахахаха викам да направиш да можеш да постваме 15 щото е така като цитирам сумати работи и нестигат и трябва да махна нещо за да постна 
П.С. Keine Ahnung : да за жалост...готино беше 
Бялата магия кокаин (ахахаха) : благодаря за опътването 

ахххх беееееееее не ме разбра сеа ахахахаха викам да направиш да можеш да постваме 15 щото е така като цитирам сумати работи и нестигат и трябва да махна нещо за да постна 
изразявай се по-разбираемо
направени са на 20 вече, надявам се си доволен 

момиче съм 

така както е тръгнало ше станеш или моделка или баскетболистка 
178 
бре, ти височка ше дойдеш хехе, няма лошо, манекенски ръст
, гледам че си от дупница, а на феста ходи ли 
карате ме да се чувствам толкова дребен
въх направо ме йе срам да си кажа колко съм висок по точно колко съм нисък хахаах, ма то май в предишните страници съм казал