HipHopRule.com Forums

Цялата версия: Jedi Mind Tricks
В момента разглеждате олекотената версия на съдържанието. Вижте цялата версия с коректно форматиране.
Vinnie Paz и Stoupe от нечовешката група Jedi Mind Tricks вече намериха своето място в този сайт. В раздел Биографии можете да прочетете доста информацият за тях (при това подробна) от техния дебют през 1996 година до последния им албум издаден преди няколко месеца. 10-годишната история на групата си заслужава да се прочете а пък едва ли има смисъл да ви казвам че албумите им трябва да присъстват във фонографията на всеки уважаващ себе си underground хип хоп фен. На концерта си в София Vinnie направи доста добро шоу, макар че контакта му с публиката не бе на ниво...
Това е то- Jedi Mind Tricks...Любимата ми група.сцепват хавата от където и да погледнеш..само респект за такива нечовеци..
Мноо болни хора, адската лирика просто. Мноо добри smile
така е! о4аквайте новия им албум history of violence на 11 тоя месец излиза официално, скоро ше го има лийкнат демек smile иии след дълго чакане познайте кой се завърна в групата smile дааам точно тъй Jus Allah
mi sa6to edna ot nai jakite grupi razbivat ot sjakade
Ммм много ме радват JМТ Cool-smiley-006 супер добри неща имат
vin ladden е звяр!
Ненормално яки са !!!!! Spin2 А песента на паз със сабак - urban gorillaz е супер якаа . Нямат слабо от всичките им албуми,които съм чул до сега... а най-малко ме кефи последния Smqh
първия е брутален яко фъкд ъп ин дъ хед е на скоро го качих на 3ката и ми се привиждат пирамиди
Допълнителни URL's